Не добавляй годы к своей жизни, 

- добавь жизнь к своим годам!
Новости

Чемпіонат Украіни з баскетболу серед ветеранів, віковоі категоріі 55+..


Чемпіонат Украіни з баскетболу серед ветеранів, віковоі категоріі 55+..
       У відповідності до календаря змагань Федераціі баскетболу Украіни, к місті Житомирі з
20.04 по 24.04.2016 відбувся чемпіонат Украіни з баскетболу серед ветеранів, віковоі категоріі 55+..
 На фінальних змаганнях були представлені п'ять чоловічих команд, а саме Киівськоі, Дніпропетровськоі, Житомирськоі,Львівськоі та Миколаівськоі областей.
 
Організація змагань відповідала високому рівню, господарі мають практичний досвід проведення змагань високого рівня, це Всеукраінська спартакіада та турніри міжнародного рівня.
Завдяки ініциативам баскетбольного клубу ветеранів "Тонус" інтерес у Житомирчан до баскетболу зростае , що зростає кількість дитячих колективів які займаються баскетболом.
 Змагання проходили в дружній атмосфері за палкоі підтримки вболівальників...
   Не зважаючи на давні дружні стосунки гравців різних команд, гра принесла багато безкомпромісноі боротьби та неочікуваних сюрпризів...
Кожна гра мала найважливіше значення в розподілі кінцевого результату у турнірній таблиці, пристрасті кипіли та додавали енергіі кожному гравцю. Результати ігор свідчать про високий професійний рівень команд, а різниця в рахунку підкреслює перевагу морального та емоціонального настрою.
 
Тепло та душевно пройшла офіційна церемогія відкриття чемпіонату, ветеранів привітали акробатичними етюдами спортивна молодь. Від імені Федераціі баскетбола Украіни привітали  видатного юбіляра, гравця команди Миколаівськоі області МС О. Петрова, вручили цінні подарунки.Не обійшлось без вечора спогадів, спілкувань та мрійливих планів на нові турніри і зустрічі. Вечір спогадів та спілкувань проходив в зашному куточку, який традиційно надав мотель "Петроград", співробітники якого зустрічали ветеранів як старих знайомих, Адміністрація закладу в якості поваги до видатних майстрів баскетболу та за відданість спорту,- надала можливість для відпочинку та реабілітаціі в аква комплексі.На вечері спогадів та спілкувань керівництво закладу презентувало ветеранам своі фірмові украінські страви.
   Одною особливою рисою Федераціі баскетбола Украіни є гасло "Я люблю цю гру", приемно що це гасло міцно затвердилось на теренах Житомирщини.
 Відкриттям чемріонату стала команда Дніпропетровськоі області, складена на базі баскетбольного клубу "Кривбас-Ветеран" м.Кривий Ріг.
 
    В драматичній боротьбі команда з Дніпропетровщини, подолала господарів турніру команду Житомирськоі області та одному диханні вирвала перемогу в команди Миколаівськоі області, підійшовши до матчу з Києвом в ролі претендента на перемогу в турнірі.
Гра з командою Киівськоі області перевершила всі сподівання гравців та вболівальників,-боротьба за кожний м'яч точилася по всій площадці не даючи можливості на відпочинок. Лише в заключній чверті перевага перейшла на бік команди з Дніпропетровщини. Перемога, яка відкрила шлях до чемпіонства, не залишила сил та емоцій... Теплі дружні обійми гравців обох команд згасили вир емоцій та накал пристрастей. Команда Львівськоі області з потроєнною енергією сперечалась на площадці з командою Дніпропетровськоі області, але ж взятий темп та бажання перемоги дало можливість команді Дніпропетровщини отримати перемогу, а разом з нею чемпіонські нагороди.
 I МІСЦЕ         ДНЕПРОПЕТРОВСКА ОБЛАСТЬ   
II МІСЦЕ       КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ   
 III  МІСЦЕ      ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ  
VI   МІСЦЕ    МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ  
V     МІСЦЕ       ЛЬВІВСЬКА  ОБЛАСТЬ 

  Я люблю цю гру!    Я-закоханий в баскетбол!..   Я пишаюсь своіми друзями-ветеранами баскетболу!..Чемпіонат завершився, пристрасті згасли, а ми знову чекаємо на нові зустрічі, турніри та чемпіонати.
 репортаж С.Зайцева
Фото О.Сухоноса