Не добавляй годы к своей жизни, 

- добавь жизнь к своим годам!
Новости

IV Відкритий кубок міста Кривого Рогу

У Кривому Розі з 1 по 3 квітня пройшов баскетбольний турнір ветеранів серед жіночих та чоловічих команд присвячених 241 річниці з дня заснування м. Кривого Рогу.

Вперше ігри проводилися серед жіночих команд учасники КИЇВ, ОДЕСА, КРИВИЙ РІГ, КРИВИЙ РІГ 2, чоловічих команд учасники ДНІПРОПЕТРОВСЬК, КІРОВОГРАД, ОДЕСА, ХАРКІВ, ДРУЖКІВКА, КРИВИЙ РІГ в рамках підготовки до чемпіонату Європи серед ветеранів, який пройде у 2016 році, в м.Поріч Хорватії за версією ESBA та чемпіонату Європи серед ветеранів, який пройде у 2016 році в м. НОВИЙ САД, Сербія за версією FIMBA.

Враховуючи значні досягнення БК "Кривбас-Ветеран" на внутрішньоукраїнських чемпіонатах і міжнародних турнірах, а також участю більшості гравців в чемпіонатах Європи версії ESBA, керівництво Криворізької федерації баскетболу та Української асоціації ветеранів баскетболу прийняло рішення про проведення циклу баскетбольних турнірів ветеранів.

Команди баскетбольних клубів Києва, Одеси, Дніпропетровська, Кіровограда-Олександрії, Дружківка та Кривого Рогу показали змістовний баскетбол, хорошу фізичну підготовку і нев'янучий спортивний дух.

01.04.2016 СПОРТИВНИЙ ЗАЛ ДЮСШ 8
КИЇВ-КРИВИЙ РІГ ЖІНКИ 59-54
ОДЕСА-КРИВИЙ РІГ 2 ЖІНКИ 31-37
КРИВИЙ РІГ ОДЕСА ЧОЛОВІКИ 44-49
КІРОВОГРАД-ХАРКІВ ЧОЛОВІКИ 54-61
ОДЕСА ДРУЖКІВКА ЧОЛОВІКИ 45-57
 
02.04.2016 СПОРТИВНИЙ ЗАЛ БАСКЕТБОЛУ КРИВОРІЗЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
КИЇВ КРИВИЙ РІГ 2 ЖІНКИ 44-38
ДНІПРОПЕТРОВСЬК ХАРКІВ ЧОЛОВІКИ 59-57
ОДЕСА КРИВИЙ РІГ ЖІНКИ 36-32
КРИВИЙ РІГ ДРУЖКІВКА ЧОЛОВІКИ 48-53
КІРОВОГРАД ДНІПРОПЕТРОВСЬК ЧОЛОВІКИ 44-55
 
03.04.2016 СПОРТИВНИЙ ЗАЛ ДЮСШ 8
КИЇВ ОДЕСА ЖІНКИ 45-37
ОДЕСА КІРОВОГРАД ЧОЛОВІКИ 51-34
ДНІПРОПЕТРОВСЬК ДРУЖКІВКА ЧОЛОВІКИ 62-57
ХАРКІВ КРИВИЙ РІГ ЧОЛОВІКИ 44-59
КРИВИЙ РІГ КРИВИЙ РІГ 2 ЖІНКИ 44-39
 

Iгри в підгрупах, стикові та розіграші призових місць принесли чимало сюрпризів, пройшли на одному диханні, у напруженій боротьбі. Новий формат вимагав прийняття блискавичних рішень, кмітливості, хитрості і високої самовіддачі. Інтрига на майданчику і по ходу турніру, зберігалася до останніх секунд.

У напруженій боротьбі святкували перемогу гравці БК "Дніпро - Баскет" у фіналі перегравши команду баскетбольного клубу р. Дружківк. Третє місце завоювала команда турніру БК "Кривбас - Ветеран", четверте місце БК "ДИДУГАНС" м. Харків п'яте місце команда БК "КІРОВОГРАД ОЛЕКСАНДРІЯ", шосте місце команда БК "ОДЕСА" всі команди показали хорошу, результативну гру та фізичну підготовку,

Щира подяка від ветеранів баскетболу УКРАЇНИ

Комітету з фізичної культури і спорту Криворізького виконкому,

Федерації баскетболу міста Кривого Рогу

Баскетбольному Клубу ветеранів баскетболу "КРИВБАС - ВЕТЕРАН"

за можливість провести турнір в одному з кращих баскетбольних залів України. Святкова обстановка в залі, глядачі, відмінна організація, цікаві ігри та, звичайно, яскраве ВІДКРИТТЯ турніру виступи дитячого танцювального ансамблю, виконання Гімну УКРАЇНИ та КРИВОГО РОГУ заслуженим артистом України – все сприяло святу Українського баскетболу ветеранів. Наприкінці, за традицією, загальне фото учасників на пам'ять і спілкування ветеранів баскетболу в затишному кафе. Не можна не відзначити суддів, які забезпечують проведення ігор на належному рівні.

 

SERGIY BALU