Не добавляй годы к своей жизни, 

- добавь жизнь к своим годам!
Новости

Львовские ветераны - сильнейшие на домашнем международном турнире



У Львові завершився Відкритий кубок Львова з баскетболу серед ветеранів 65+. Впродовж 4-6 травня у спорткомплексі НУ «Львівська політехніка» зустрічалися команди з словацького Кошице, литовських Вільнюса та Клайпеди та господарі – ветеранська збірна Львова.

Господарі здобули перемогу в усіх матчах: з рахунком 60:43 закінчилась гра проти Клайпеди, 71:41 проти Вільнюса та 55:27 з Кошице. Срібні медалі поїхали у Литву до Клайпеди, а бронзові медалі - у Словаччину. Замкнули турнірну таблицю гості з Вільнюса.

«Гості турніру залишилися задоволеними організацією, адже головне у подібних заходах – зустрітися та довести усім, що добре грати в баскетбол можна в будь-якому віці, - каже організатор турніру Орест Тимочко. – Відкритий кубок Львова, який відбувся за підтримки Львівської міської ради та програми Відкриті Кубки Львова, якраз і був присвяченим пам’яті відомих баскетболістів. Вважаю, що турнір пройшов на хорошому рівні, адже усі наші гості поїхали додому з хорошими емоціями».  

Завершились змагання виставковим матчем між ветеранською командою та львівськими депутатами. Сильнішими виявилися ті, хто грає у баскетбол частіше: 43:22 на користь ветеранів.

Результати усіх матчів турніру:

Львів 60:43 Клайпеда

Львів 71:41 Вільнюс

Львів 55:27 Кошице

Клайпеда 50:40 Вільнюс

Клайпеда 40:31 Кошице

Вільнюс 30:53 Кошице

Депутати 22:43 Ветерани Львова