Не добавляй годы к своей жизни, 

- добавь жизнь к своим годам!
Новости

Чемпионат Украины среди ветеранов (женщины 35+ и мужчины 45+).

Турнір з баскетболу серед ветеранів відбувся у Кропивницькому в спортивних залах факультету фізвиховання та кафедри фізвиховання ЦДПУ ім. В.Винниченка протягом чотирьох днів з 16 травня і до сьогодні, передає кореспондент CBN Юрій Ілючек.
 
 
Змагання відбулися в рамках всеукраїнських ігор ветеранів та були присвячені пам’яті видатних кіровоградських тренерів Віктора Дубіна та Леоніда В’язовського.
 
Турнір, присвячений пам’яті доцента кафедри спортивних ігор факультету фізвиховання, талановитого тренера та арбітра Всесоюзної та Республіканської категоріях Віктора Дубіна, відбувся вже вдвадцятьдруге
 
Згодом, коли пішов у вічність Леонід В’язовський, який також все життя присвятив баскетболу й вихованню талановитих юних баскетболісток, учні та колеги вирішили об’єднати два турніри в один і зробити їх ветеранськими
 
Таким чином, свою майстерність отримали можливість продемонструвати вихованці, колеги та друзі наших видатних наставників. Цього року статус змагань ще більше підвищився, адже проходили баталії в рамках Всеукраїнських ігор ветеранів, пам’яті Михайла Боки.
 
До Кропивницького приїхали шість жіночих та вісім чоловічих команд із Київської, Одеської, Дніпропетровської, Донецької, Полтавської, Харківської, Миколаївської областей, які разом із господарями та представниками Києва, Кривого Рогу та Маріуполя виявляли найкращих.
 
Спочатку проходили поєдинки в групах, а потім найсильніші виборювали нагороди. У підсумку, переможцями Всеукраїнських ігор ветеранів стали баскетболісти Маріуполя, які в фіналі здолали дніпровців.
 
Саме баскетболіст маріупольської команди Владислав Мартинов був визнаний найкориснішим гравцем турніру. У жінок у матчі за третє місце збірна Кіровоградщини лише одним очком поступилася суперницям з Миколаївської області. За золото боролися баскетболістки з Києва та Харківської області. Матч видався бойовим та напруженим, і лише в 4-й чверті киянки дотисли непоступливих конкуренток і виграли турнір. Найкращим гравцем змагань стала баскетболістка збірної Харківської області Ірина Баценюк
 

 
Пам’ятні призи отримали усі учасники змагань. Також вони стали чудовою перевіркою сил ветеранів перед чемпіонатом Європи, де наші команди традиційно будуть претендувати на призові місця.
 
 
За матеріалами  CBN